2 Gisht Mjalte Filmi Plote HD

SHIKO NE FILMSHQIP.AL

Një histori dashurie shqiptare, histori komike. Ervin dhe Ema janë një çift tipik shqiptar i rritur nga dy familje tipike shqiptare. Ata vijnë nga prejardhje të ndryshme, por të njëjtat vlera. Ata bien menjëherë në dashuri, por ndonjëherë dashuria nuk është e mjaftueshme, muaji i mjaltit i tyre i tmerrshëm është prova e kësaj.

Advertising

Pas dasmës ata planifikojnë të shkojnë në muajin e mjaltit në Karaibe, por kur janë në aeroport e kuptuan se një gabim i madh ka ndodhur me biletën dhe tani ata nuk kanë para për të blerë përsëri biletën. Një udhëtim plot situata dramatike dhe qesharake të papritura do t’u ndodhë atyre gjatë gjithë kohës.

Çdo personazh tjetër ka personalitetin e tij të gjallë dhe të çuditshëm. Duket se gjithçka është vendosur për të prishur çiftin që mund ose nuk mund të durojë presionin.

Apr 22, 2020 - Posted by admin - 2 Comments

2 Responses to “2 Gisht Mjalte Filmi Plote HD”

  1. Stelina hasanbelliu says:

    Nje film shume i bukur dhe impresionues

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *