7. Kogustaki Mucize – Miracle in Cell No. 7

Rreth filmit:

Një histori dashurie mes një babai me sëmundje mendore i cili akuzohet në mënyrë të padrejtë për vrasje, dhe vajzës së tij të dashur 6 vjeçare. Burgu do të jetë shtëpia e tyre. Bazuar në filmin Korean të 2013, “Mrekullia në qelinë numër 7.”

Advertising

Apr 26, 2020 - Posted by admin - No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *