Abominable (2020)

Një grup shkencëtarësh nisen në një mision për të gjetur një bimë kuruese në një zonë të thellë malore. Ajo zonë nuk është aspak normale dhe as krijesat që jetojnë aty nuk janë të tilla.

Advertising

Apr 25, 2020 - Posted by admin - No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *