All About Who You Know

Një skenarist i ardhshëm shkruan skenarin e tij më ambicioz deri më tani dhe nis një marrëdhënie me vajzën e idhullit të tij me shpresën se do takojë babanë e saj legjendar për të hapur një derë në showbiz.

Advertising

May 30, 2020 - Posted by admin - No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *