Arkansas 2020

Filmi mbledh së bashku tre dekada të historisë së trafikut të drogës në Jugun e largët. Eksplorohet cikli i dhunës që i kthen të rinjtë në kriminelë dhe të vjetrit në legjenda.

Advertising

May 21, 2020 - Posted by admin - No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *