Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harely Quinn

Erdhi koha që zonjat e Gotamit të tregojnë vlerat e tyre dhe të marrin çfarë meritojnë, duke filluar me Harli Kuin, e cila do u tregojë të tërëve që e kanë nënvlerësuar që mund t’ia dalë vetëm dhe që duhet t’ia kenë frikën.

Advertising

May 5, 2020 - Posted by admin - No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *