Capone 2020

Jeta e Al Capones (Tom Hardy) 47 vjeçar, pas 10 vjetësh burg, kur fillon të vuajë nga çrregullimet mendore dhe përndiqet nga e shkuara e tij e dhunshme…

Advertising

May 30, 2020 - Posted by admin - No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *