Filmi FRESK FARE – NE

Pjesemarrje e jashtezakonshme e Leonard Bombaj dhe Elton Dedes me Hitin e tij “Ne, emri i vete jetes”, Xhesika Polo, Kristo Thano,Enxhi Cuku, Elona Hyseni, Alex Seitaj, Marko Bitraku,Ervin Bejleri.Bonald Perkola,Orena Bici- Kripemjaltezat e rritur. Puthje,ndarje,pergjime, rivalitet,flirt,adrenaline,Triumf. Kenge qe behet histori, dhe Histori qe shperrthen ne muzike.

Advertising

Apr 16, 2020 - Posted by admin - No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *