I Hate Kids 2019

Niku shkrimtari i “I urrej fëmijët”, po martohet kur 13 vjeçari Mejson pretendon të jetë fëmija i tij. Një fallxhor dhe një test ADN e konfirmojnë. Mejsoni ka qenë i adoptuar dhe nuk e di se kush është mamaja e tij e vërtetë. Bashkë me Nikun shkojnë të takojnë ish të dashurat që ka pasur para 14 vjetësh….

Advertising

May 5, 2020 - Posted by admin - No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *