Lost Girls 2020

Historia tronditëse e një nëne që humbet të bijën e saj, rasti i së cilës sjell dhe zbulimin e disa vdekjeve në Long Island të disa punonjëseve të seksit, gjë që ngjall frikën e ekzistencës së një vrasësi serial në atë zonë.

Advertising

May 5, 2020 - Posted by admin - No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *