Love Wedding Repeat (2020)

Duke u munduar ta bëjë dasmën e motrës së tij të shkojë mirë, Xheku e gjen veten mes ish-të dashurës së tij të inatosur, një të ftuari të paftuar me një sekret, një ilaçi gjumi në vendin e gabuar dhe vajzës që u largua në një version alternativ të së njëjtës ditë.

Advertising

May 4, 2020 - Posted by admin - No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *