PHARMAKON Film shqiptar HD

Branko është një djalë i ri njëzet e pesë vjeç, duke bërë një punë të zymtë si farmacist në periferitë e Tiranës. Ai jeton nën tutelën e babait të tij, doktor Sokrat, një onkolog i respektuar nga shoqëria, që zotëron pothuajse gjithçka në jetën e djemve të tij, duke përfshirë edhe farmacinë ku Branko, në mungesë të ndonjë pune tjetër, është i detyruar të punojë. Duke dyshuar se ajo mund të jetë dashnore e fshehtë e babait të tij, Branko hyn në një lidhje romantike me një nga punonjësit e doktor Sokratit, Sara, një infermiere e re. Rastësisht apo jo, Sara provokon lidhjen e tensionuar të një babai dhe një biri, duke zbuluar një konflikt gjenerativ të heshtur mes të dyve. Pharmakon përshkruan rrugëtimin e Brankos drejt së vërtetës dhe pjekurisë, në një sistem patriarkal cinik, i bazuar në hajvaninë e pushtetit, korrupsionin dhe gënjeshtrat.

Advertising

Apr 19, 2020 - Posted by admin - No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *