Piranhas (2019)

Një bandë djemsh adoleshentë kërcasin rrugët e Napolit të armatosur me armë në ndore dhe AK-47 duke pritur ofertat e bosëve të tyre, e duke u ndeshur me bandat e tjera të Napolit.

Advertising

Apr 26, 2020 - Posted by admin - No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *