Rising High (2020)

Ngritja dhe rënja e tre agjentëve të korruptuar të pasurive të patundshme që grumbullojnë pasuri të madhe në pakë kohë, por bien në një vorbull mashtrimi, lakmie dhe droge.

Advertising

May 4, 2020 - Posted by admin - No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *