Watch Free Movies and TV Shows Online | Streaming Movies and TV | Filma24

SEDER – Filmi i Plote Zebervoki

Çdo gjë nis si pasojë e zënkes së dy fëmijëve (Albi & Flavio) në shkollë dhe njëri nga fëmijët (Albi) pasi ndihet i fyer kërkon zgjidhje te babai i tij Roni i njohur ndryshe si Roni Selimes .

Produksion Shqiptar ne te cilin nderlidhen bashke Aksioni, Komedia dhe Drama gje qe i jep nje ngjyrim te jashtezakonshem emocional ketij filmi . Jo me kot i titulluar “Seder” sepse ne te vertete, “Sedra” eshte nje stimul aq i fuqishem sa eshte i afte te ndikoje ne menyre fatale apo ndergjegjesuese ne veprimet apo hapat qe mund te marre nje njeri . Per “Seder” bejme cdo gje , e mbase shume me shume nga cmund ta kishim imagjinuar por , a ja vlen ne te vertete kjo !? Kete pyetje do ti beni serish vetes ne fund te ketij filmi ku me nje kast prej rreth 60 aktoresh do mund ta ndjeni veten te perfshire ne nje nga personazhet e prezantuar ne kete projekt . Me pjesemarrjen e nje prej aktoreve me te spikatur te kinematografise Shqiptare , Mehdi Malkaj si dhe te shume aktoreve te tjere te rinj si Marius Dervishi (Zebervoki ) Arber Xhemali , Gaz Ndreu , Kris Mukaj, Ameli Shkurti Rid Uka , Enxhi Buzo , Asllan Dervishi , Eugent Shkurti , Livia xhaferraj , sara Muka , Klodian Hidri ,Ridvan Leta , Elist Ruci , Albano Ramaj , Blerim Daci , Regli Oreshka , Dora Dhimo ,Seldi Hasa , Enes Elezi etj , ky film nuk eshte as me shume e as me pak vecse nje pasqyrim (here -here komik) i realitetit te Shoqerise Shqiptare si dhe problematikave qe ajo mbart . Nje nga personazhet kryesore ne film Roni , nje i ri qe mund te quhej me plot kuptimin e fjales si nje i deshtuar i shoqerise , nis nje “hakmarrje ” kunder nje bodybuilderi , Sokolit vetem per “Seder ” pa pasur ne te vertete nje motiv konkret vecse ishte ndjere i fyer dhe i truperuar ne syte e djalit te tij . Se cfare i duhet te sakrifikoje apo se cfare peripecish dhe situatash i duhet te perballoje ne kte projekt prej 120 minutash ju ftojme te ndiqni filmin e plote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *