Star Wars: The Rise Of Skywalker (2019)

Pjesëtarët e mbijetuar të rezistencës përballen edhe njëherë me Urdhrin e Parë, dhe konflikti legjendar midis Jedit dhe Sith arrin kulmin duke i dhënë fund historisë Skajuoker.

Advertising

Apr 16, 2020 - Posted by admin - No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *