DASHURIA S’MJAFTON- Film Shqiptar i plote

Page Title

DASHURIA S’MJAFTON- Drilon Hoxha

Produksion totalisht Shqiptar. Me skena xhirimi ne trojet Shqiptare si dhe ne shume qytete te tjera Europiane. Me aktrimet brilante te Guliem Radoja, Bruno Shllaku, Cun Lajci, Halil Kumova e me aktoret e rinj Drilon Hoxha, Ardian Ramushi, Ajsi Xhaxhaj, Dashnor Asllani, Klark Morinaj etj. ‘Dashuria S’mjafton’ me regji e skenar te Drilon Hoxhes e fotografi te Dashnor Asllanit i sjell si nje film Aksion i nderthurur me Dramen dhe Intrigen. Dashuria nuk eshte e mjaftueshme per te arritur synimet e vendosura dhe shihet si pengese, e te duhet te besh pakt me boten e krimit dhe shpesh te sakrifikosh shoket e familjen per ambicien. E vetmja vler qe i ka mbetur qenies njerezore po venitet me kalinim e kohes e po zevendesohet nga inatet e hakmarrja. Filmi ilustron nje te ri i cili rifiton lirine por nuk i ndahet asaj rruge i komaduar dhe i iluminuar nga nje profesor i vjeter i cili jep keshilla dhe komandon nga burgu. Peripecite dhe ligji i mbijeteses vjen instiktivisht nga nevoja e vetmbrojtjes. Nje film qe na ben te dashurojm me shume njerzit, boten, natyren e te respektojm me shume jeten.

“DASHURIA S’MJAFTON” Film shqiptar : KRIM,AKSION,DRAME

Regjia & Skenari : Drilon Hoxha , Drejtor Fotografie: Dashnor Asllani MUZIKA: FESLIYANSTUDIO , AUDIO ZERI : ADEM BERATI Montazhi: Ariol Hoxha https://www.instagram.com/drilonhoxha/ Youtube https://www.youtube.com/channel/UCfan-a36qexeT2cyFIVkYIA