The Occupant 2020

Havier Muno, dikur një drejtues i suksesshëm, merr vendimin për të lënë shtëpinë e tij, të cilën ai dhe familja e tij nuk mund ta përballojnë më.

Advertising

May 4, 2020 - Posted by admin - No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *